Een onvergetelijke kerstborrel of eindfeest? Boek de Meisjes!

Een eindfeest of kerstborrel in december is hét moment om stil te staan bij mooie momenten uit het jaar.  Waar ben je trots op? Welke collega heeft voor jou het verschil gemaakt? En waar kijk je naar uit in het nieuwe jaar? De Meisjes komen graag langs op jouw kerstevenement om  iedereen in het zonnetje te zetten en het jaar positief af te sluiten met een onvergetelijk compliment!

JA, IK WIL MEER WETEN! 

Met hun in het oog springende kostuums, open uitstraling en oprechte, persoonlijke aandacht weten de Meisjes van het Compliment alle medewerkers direct in de JA-stand te krijgen. Of je nu een intensief jaar hebt gehad, of met lichte onzekerheid naar het nieuwe jaar uitkijkt: de Meisjes weten alle spanning met hun aanstekelijke lach van je schouders af te laten glijden. Na een ontmoeting met de Meisjes vervolgt iedereen zijn weg in een feestelijke stemming!

Lichtjeskostuums!
Een eindfeest in december vraagt natuurlijk om een betoverende outfit. Speciaal voor de donkere dagen voor kerst, hebben wij onze geweldige lichtjeskostuums  weer uit de kast getrokken.

DAT ZIET ER GOED UIT, IK WIL MEER WETEN! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s