Boek ons!

Bel of mail voor meer informatie naar:
Suzanne Penning
06 212 770 32
info@flirtcompany.nl
www.flirtcompany.nl

WAAROM ZOU JE DAT DOEN?
Omdat de Meisjes van het Compliment als geen ander weten hoe ze jou kunnen VERRASSEN, VERBLIJDEN en VERBINDEN! Of dit nu gaat om een bedrijfs- of netwerkevenement of om een bruiloftsfeest; overal creëren wij een positieve sfeer en een ONVERGETELIJKE beleving.

Met charme, authenticiteit en positiviteit schenken de complimentenmeisjes persoonlijke aandacht aan jouw klanten, bezoekers of collega’s en zorgen we voor een FANTASTISCHE stemming. Na een ontmoeting met ons voelen je gasten zich uniek, aantrekkelijk en bijzonder gewaardeerd. Een gevoel dat nog lang blijft nazingen en een positieve bijdrage levert aan je evenement.

VOOR IEDER EVENEMENT EEN ANDERE SFEER
Elk evenement vraagt om een andere input. De Meisjes van het Compliment voelen feilloos aan hoe ze hun stijl en inhoud kunnen aanpassen aan hun omgeving. Wil je een opvallende en theatrale aanvulling of ga je liever voor een bescheiden onderonsje? Zij zorgen voor de juiste match. Zowel in uitstraling (verschillende kostuums) als communicatie.

Organiseert jij een evenement en denk je: daar kunnen we persoonlijke aandacht en complimenten van de meisjes bij gebruiken? HAAL DE MEISJES IN HUIS!

 

2 Comments Add yours

  1. Richard Zanoli says:

    Bedankt voor de bijzondere speciale ervaring vandaag! Draag ik mee in mijn hart.

    1. Dag Richard, wat een ontzettend lief berichtje! Een mooier compliment kunnen we ons niet wensen :)) Hartelijk dank voor het delen. Het was ons een waar genoegen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s