Workshop complimenten geven

Met de (online) training Kracht van Waardering leren we hoe je elkaar ook op de digitale werkvloer persoonlijke aandacht en oprechte complimenten kan geven. We geven je inzichten hoe je een krachtig compliment maakt en inspireren je om jouw collega’s een extra positieve boost te geven.

Nu we vooral online en op afstand van elkaar werken is erkenning en waardering nóg belangrijker dan ooit. Want je ziet je collega’s niet meer bij de koffiemachine voor een leuk praatje en je treft elkaar niet meer op de werkvloer om te sparren over bepaalde projecten. Ook de spontane momenten waarop je waardering of een schouderklopje geeft, zijn er een stuk minder. Kortom, je hebt verschillende vaardigheden nodig om prettig te blijven samenwerken met het team en ervoor te zorgen dat iedereen zich gehoord, gezien en gewaardeerd blijft voelen. Dat kan, met onze online workshop complimenteren!

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe maak je een krachtig compliment?
  • Waar gaat een compliment veelal over?
  • Welke soort complimenten geef je het ‘beste’ op de werkvloer?
  • Hoe ontvang je een compliment?
  • En je gaat direct aan de slag met complimenten maken

Aan het eind van deze online workshop, weet je je een krachtig compliment maken, en sluit je de laptop af met enorme glimlach op je gezicht.

Wist je trouwens dat uit onderzoek is gebleken dat de kracht van waardering zwaarder weegt dan de extrinsieke beloning van geld? Door de grondbeginselen te leren van werkelijke waardering, krijg je een toolkit, waar je de rest van je carrière profijt van hebt: jijzelf en de mensen om jou heen. Daarnaast werkt een compliment stressverlagend, waardoor het werkplezier van jou en je collega’s op de werkvloer stijgt.