Geef een unieke touch aan je bruiloft met de Meisjes van het Compliment!

Zoek jij een bijzondere en verbindende aanvulling op jullie bruiloft en wil je iedereen laten stralen op jullie magische dag? Maak kennis met de Meisjes van het Compliment! Met charme, authenticiteit en positiviteit schenken de meisjes persoonlijke aandacht aan jullie bruiloftsgasten en zorgen ze voor een geweldige vibe. Hoe? Met hun ontwapenende ogen en sierlijke jurken lopen de vrolijke Meisjes rond op jullie bruiloft en schrijven ze de meest prachtige complimenten aan jullie gasten, op een persoonlijke kaart. Gegarandeerd een blijvende mooie herinnering voor iedereen! 

De Meisjes van het Compliment bezorgen jullie gasten een speciale en onvergetelijke beleving op jullie huwelijk, een beleving die jullie dag een unieke aanvulling geeft en waar nog veel en lang over nagepraat zal worden. De gasten, die de Meisjes ontmoeten, zullen met grote blijdschap en een glimlach van oor tot oor de wedding verlaten.

 

Het is een out-of-the-box concept en zorgt niet alleen voor een mooie sfeer tijdens een huwelijk, maar laat jullie zelf en jullie gasten zowel van binnen als van buiten de gehele dag stralen. Echt het hart raken, kunnen de Meisjes het beste met een geschreven compliment.

Dus wil jij echt iets unieks op jullie huwelijk, wat niemand anders heeft?

Bel of mail voor meer informatie naar:
Suzanne Remmerswaal – Penning
06 212 770 32
info@flirtcompany.nl
www.flirtcompany.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s