VERBLIJDEN

Met charme, authenticiteit en positiviteit schenken de complimenten meisjes persoonlijke aandacht aan jouw klanten, bezoekers of collega’s en zorgen ze voor een fantastische stemming. Na een ontmoeting met de Meisjes voelen je gasten zich uniek, aantrekkelijk en bijzonder gewaardeerd. Een gevoel dat nog lang blijft nazingen en een positieve bijdrage levert aan je evenement.

_T8A8166-klein

Reinder Weidijk, Reinder Weidijk

COMPLIMENTENKAART
De Meisjes van het Compliment spreken je bezoekers aan op basis van hun uniekheid. Door het schenken van persoonlijke aandacht en een luisterend oor, weten de Meisjes binnen een mum van tijd wat hun gesprekspartner bijzonder maakt. Hun bevindingen schrijven ze op een bijzondere complimentenkaart en geven deze mee aan je gasten. Zo blijft de herinnering aan een goed gevoel nog lang bewaard!

MEER WETEN?  
Bel of mail de Meisjes

REFERENTIE
“Ladies Night in Pathé de Kuip. Bij aankomst op de rode loper staan er twee geweldige Meiden klaar voor een zeer persoonlijke ontvangst. Het goede gevoel van de avond start onverwacht al voordat je binnen bent. Eenmaal binnen horen we alleen maar positieve reacties, een teken dat de Meisjes van het Compliment een zeer geslaagde aanvulling zijn voor de Ladies Night! Niels Frenk -Servicemanager Concession – Pathé de Kuip
Lees meer referenties

Leave a Reply