VERBLIJDEN

Met charme, authenticiteit en positiviteit schenken onze complimentenmeisjes persoonlijke aandacht aan jouw gasten, bezoekers of collega’s en zorgen wij voor een fantastische stemming. Na een ontmoeting met het complimententeam voelen je gasten zich uniek, aantrekkelijk en bijzonder gewaardeerd. Een gevoel dat nog lang blijft nazingen en een positieve bijdrage levert aan je evenement.

_T8A8166-klein

COMPLIMENTENKAART
De Meisjes van het Compliment spreken je bezoekers aan op basis van hun uniekheid. Door het schenken van persoonlijke aandacht en een luisterend oor, weten wij binnen een mum van tijd wat onze gesprekspartner bijzonder maakt. Waardering in de vorm van een compliment schrijven we op een bijzondere complimentenkaart en geven deze mee aan je gasten. Zo blijft de herinnering aan een fijn evenement nog lang bewaard!

 

REFERENTIE
“Ladies Night in Pathé de Kuip. Bij aankomst op de rode loper staan er twee geweldige Meisjes van het Compliment klaar voor een zeer persoonlijke ontvangst. Het goede gevoel van de avond start onverwacht al voordat je binnen bent. Eenmaal binnen horen we alleen maar positieve reacties, een teken dat de Meisjes van het Compliment een zeer geslaagde aanvulling zijn voor de Ladies Night!

Niels Frenk -Servicemanager Concession – Pathé de Kuip
Lees meer referenties