VERBINDEN

De Meisjes van het Compliment zijn experts op het gebied van communicatie vanuit contact. Vanuit hun achtergrond in de communicatie, psychologie en gedragswetenschappen weten ze als geen ander hoe je een impactvolle boodschap overbrengt. Met deze expertise zijn zij in staat op elk (business) event een ontspannen en open sfeer te creëren. De basis voor verbinding…

Reinder Weidijk
Reinder Weidijk

De complimentenmeisjes komen graag langs om jouw gasten, collega’s of bezoekers te verblijden, verbinden en verleiden tot contact. Met hun persoonlijke complimenten zorgen ze voor openheid, gelijkwaardigheid en een positieve mindset. De basis voor een succesvolle zakelijke relatie!

Zo doen ze dat!
De Meisjes van het Compliment spreken je bezoekers aan op basis van hun uniekheid in plaats van op hun functie. Via korte coaching on the spot inspireren De Meisjes je bezoekers om echt persoonlijk contact te maken met iemand. Zakelijke relaties worden immers gebouwd op basis van vertrouwen, gunnen en verbinding…

_LO13505

Dit is jouw winst!

Vertrouwen, gunnen en verbinding is alleen mogelijk als jouw gasten ook echt persoonlijk contact met anderen (durven te) maken. Ervaring leert echter dat mensen het lastig vinden om op een onbekend persoon af te stappen. Daarbij blijven gesprekken op een (business)event toch nog vaak steken op het niveau van uitwisselen van functie, taken en contactgegevens. Dit is jammer, want deze aanpak is veel minder effectief. Terwijl juist dit soort events een mooie voedingsbodem zijn voor vruchtbare nieuwe samenwerkingen. Op naar openheid en verbinding…!

REFERENTIE

“De Meisjes van het Compliment zijn van enorme toegevoegde waarde geweest op ons event. Maar liefst 30 %  meer bezoekers bij ons stand mogen hebben. We hebben vaak flyer-teams etc. ingehuurd, maar je kunt zien dat De Meisjes het verleiden en verblijden van mensen echt in hun vingers hebben. Het is toch echt een vak!” Han Colen | Reggefiber | Lees meer referenties

MEER WETEN?  

Bel of mail de Meisjes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s