VERBINDEN

De Meisjes van het Compliment zijn experts op het gebied van communicatie vanuit contact. Vanuit hun achtergrond in de communicatie, psychologie en gedragswetenschappen weten ze als geen ander hoe je een impactvolle boodschap overbrengt. Met deze expertise zijn zij in staat op elk (business) event een ontspannen en open sfeer te creëren. De basis voor verbinding …

Reinder WeidijkReinder Weidijk

Onze complimentenmeisjes komen graag langs om jouw gasten, collega’s of bezoekers te verblijden, verbinden en verleiden tot contact met elkaar. Met onze persoonlijke complimenten zorgen we voor openheid, gelijkwaardigheid en een positieve mindset. De basis voor elke succesvolle zakelijke relatie.

Zo gaan we te werk
De Meisjes van het Compliment spreken je bezoekers aan op basis van hun uniekheid in plaats van op hun functie en nodigen daarmee je gasten uit om echt persoonlijk contact te maken. Zakelijke relaties worden immers gebouwd op basis van vertrouwen, gunnen en verbinding …

_LO13505

Ervaring leert echter dat mensen het lastig vinden om op een onbekend persoon af te stappen. Daardoor blijven gesprekken op een (business)event toch nog vaak steken op het niveau van uitwisselen van functie, taken en contactgegevens. Dit is jammer, want deze aanpak is veel minder effectief en er komt een minder diepe verbinding tot stand. Terwijl juist dit soort events een mooie voedingsbodem zijn voor vruchtbare nieuwe samenwerkingen. Met onze positieve houding en aanstekelijke woorden op het complimentenkaartje, zorgen wij voor een goede sfeer op het event, waarbij vertrouwen, gunnen en verbinding vervolgens de boventoon voeren.

 

REFERENTIE

‘Het was geweldig om de Meisjes van het Compliment bij ons over de vloer te hebben tijdens ons evenement. Het was nog beter dan ik gedacht had. Omdat het echt om ‘kortstondige’ ontmoetingen gaat, waardoor je oprecht iets moois kunt zeggen over de ander. Ik heb zelf bij een groepje collega’s gestaan en gezien wat het compliment van de meisjes met hen deed. Heel mooi om te zien’. 

Saskia Hoogakker | Obvion 

Lees meer referenties