VERBINDEN

De Meisjes van het Compliment zijn experts op het gebied van communicatie vanuit contact. Vanuit hun achtergrond in de communicatie, psychologie en gedragswetenschappen weten ze als geen ander hoe je een impactvolle boodschap overbrengt. Met deze expertise zijn zij in staat op elk (business) event een ontspannen en open sfeer te creëren. De basis voor verbinding…

Reinder Weidijk
Reinder Weidijk

De complimentenmeisjes komen graag langs om jouw gasten, collega’s of bezoekers te verblijden, verbinden en verleiden tot contact. Met hun persoonlijke complimenten zorgen ze voor openheid, gelijkwaardigheid en een positieve mindset. De basis voor een succesvolle zakelijke relatie!

Zo doen ze dat!
De Meisjes van het Compliment spreken je bezoekers aan op basis van hun uniekheid in plaats van op hun functie en nodigen je bezoekers uit om echt persoonlijk contact te maken met iemand. Zakelijke relaties worden immers gebouwd op basis van vertrouwen, gunnen en verbinding …

_LO13505

Dit is jouw winst!
Vertrouwen, gunnen en verbinding is alleen mogelijk als jouw gasten ook echt persoonlijk contact met anderen (durven te) maken. Ervaring leert echter dat mensen het lastig vinden om op een onbekend persoon af te stappen. Daarbij blijven gesprekken op een (business)event toch nog vaak steken op het niveau van uitwisselen van functie, taken en contactgegevens. Dit is jammer, want deze aanpak is veel minder effectief. Terwijl juist dit soort events een mooie voedingsbodem zijn voor vruchtbare nieuwe samenwerkingen. Op naar openheid en verbinding…!

REFERENTIE

‘Het was geweldig om de Meisjes van het Compliment bij ons over de vloer te hebben tijdens ons evenement. Het was nog beter dan ik gedacht had. Omdat het echt om ‘kortstondige’ ontmoetingen gaat, waardoor je oprecht iets moois kunt zeggen over de ander. Ik heb zelf bij een groepje collega’s gestaan en gezien wat het complimentje van de meisjes met hen deed. Heel mooi om te zien’. Saskia Hoogakker | Obvion | Lees meer referenties

MEER WETEN?  

Bel of mail de Meisjes

Leave a Reply