VERRASSEN

Hoe zorg je voor die verpletterende eerste indruk? Met de Meisjes van het Compliment! Met oprechte complimenten en overladen met enthousiasme geven wij iedere bezoeker unieke, persoonlijke aandacht en waardering. Onze complimentenmeisjes zorgen voor een bijzonder warm onthaal.

Na een ontmoeting met ons voelen je gasten zich uniek, aantrekkelijk en en gewaardeerd. Een gevoel dat nog lang blijft nazingen en een positieve bijdrage levert aan je evenement.

De Meisjes van het Compliment zijn een aangename verrassing voor je gasten. Met hun opvallende jurken en stralende glimlach weten ze iedereen te betoveren. Niemand ontkomt aan een bijzondere, persoonlijke en onverwachte ontmoeting met de Meisjes van het Compliment!

REFERENTIE
“De opening van ons nieuwe pand hebben de Meisjes van het Compliment onze gasten enorm verrast. De gasten, de fotografen en wij waren laaiend enthousiast over de rondleidingen, de originele warme ontvangst en het uitdelen van de persoonlijke complimenten door de Meisjes. Ze waren de vrolijke noot tijdens onze feestelijke opening.”

Ellen Kuipers | Quality2Process
Lees meer referenties