Complimenten geven energie!

Dat complimenten belangrijk zijn en ons een goed gevoel geven,  wisten wij Meisjes natuurlijk al. Maar nu is ook officieel uit onderzoek gebleken: Complimenten geven Energie!

De Nationale Energie Barometer – een jaarlijks onderzoek in opdracht van activeerjeenergie.nl en Supradyn multivitamine – heeft aangetoond dat er een verband bestaat tussen het krijgen van complimenten en hoe energiek we ons voelen. Wat blijkt? Als we een compliment ontvangen, dan stijgt onze energie! En dat is natuurlijk geweldig nieuws, want als we meer energie krijgen, dan zijn we veel productiever. Niet alleen op de werkvloer, maar ook privé. En positieve energie werkt heel aanstekelijk. Ga maar na wat een compliment op een dag kan doen; het geeft de ontvanger meer energie, maakt productiever, en vervolgens wordt diezelfde positieve energie overgenomen door collega’s. Stelt u zich zo’n fantastische dag eens voor…

Aantrekkelijk voelen geeft ook energie
Uit hetzelfde onderzoek is ook gebleken, dat een hoge tevredenheid over het uiterlijk samenhangt met een hoog energieniveau. Mensen die zich aantrekkelijk voelen, stralen dit uit. Met het geven van een compliment over het uiterlijk slaat u in feite twee vliegen in één klap; dubbele energie!

De Meisjes geven u graag energie!
Natuurlijk komen wij Meisjes graag langs om collega’s, relaties of bezoekers te complimenteren en een flinke dosis energie te geven!  Laat u informeren en verrassen over onze uiteenlopende mogelijkheden!

 

Leave a Reply