Complimenten op je bruiloft

Op jullie bruiloft komen er misschien wel 50 tot 200 dierbare mensen, speciaal voor jullie, bij elkaar. Ze trekken alles uit de kast om er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken. En natuurlijk wil je deze bijzondere mensen ook allemaal persoonlijk bedanken. Maar hoe zorg je ervoor dat ook echt iedereen zich uniek en bijzonder gewaardeerd voelt?

Stel je eens voor, voor één keer komen alle mensen die een bijzondere betekenis voor jullie hebben bij elkaar. Jullie ouders, grootouders, broers of zussen, vrienden en collega’s zijn op jullie liefdevolle dag voor één dag allemaal herenigd om jullie liefde te bezegelen. Je hebt met elke bruiloftsgast een unieke relatie, waarmee je vol plezier kan terugkijken op een mooie mix van hilarische anekdotes en ontroerende herinneringen. Elke gast heeft een speciaal plekje in je hart, groot of klein. En dat mag gevierd worden!

Bedankje

Wil je een onvergetelijke, persoonlijke en positieve sfeer tijdens jullie bruiloft? Dan zijn de Meisjes van het Compliment een onmisbare gast. De Meisjes van het Compliment hebben door hun jarenlange ervaring op bruiloften en evenementen een unieke kijk op wat iemand bijzonder maakt. Ze spreken jullie gasten persoonlijk aan en schrijven op basis van korte gesprekjes een handgeschreven compliment. En deze kaart mogen de gasten natuurlijk ook mee naar huis nemen. Een onvergetelijke herinnering die nog lang bewaard zal worden! Als dát geen mooi huwelijksbedankje is …

Warm welkom

Wil je iedereen een bijzonder warm welkom geven met rode loper effect? Ook dan staan de Meisjes graag voor je klaar. Met hun prachtige sierlijke jurken en open uitstraling zijn ze een oogverblindende eerste indruk. Jullie gasten zullen zich direct gewaardeerd voelen doordat ze persoonlijk verwelkomd worden met liefdevolle aandacht.

‘Van de complimentenmeisjes krijg je een grote glimlach op je gezicht. Ze kijken echt naar je en vatten je persoonlijkheid en uitstraling samen in een compliment.  Zowel op onze bruiloft als op het D.I.V. festival hebben zij mensen geraakt met hun enthousiasme en oprechtheid. Het doet je weer beseffen hoe belangrijk het is om complimenten te geven. Deze meiden maken de wereld echt een stukje mooier. Hun complimenten staan bij ons op het prikbord vereeuwigd!’| Maayke Wensink

Ben je benieuwd hoe je jouw gasten persoonlijk kunt waarderen en wil je hier graag meer over weten?

Bel of mail voor meer informatie naar:
Suzanne Penning
06 212 770 32
info@meisjesvanhetcompliment.nl