Online complimenten

Waardering en aandacht voor elkaar is nóg belangrijker nu thuiswerken steeds normaler is geworden en we elkaar niet dagelijks meer ontmoeten bij het koffieapparaat. Wist je dat complimenten geven en ontvangen stressverlagend werkt en het werkplezier verhoogt? En dat kan nu gelukkig ook online of aan huis!

We ontmoeten jou en je collega’s graag op de (digitale) werkvloer. Plan een online meeting of borrel in en laat ons aansluiten om iedereen oprechte en persoonlijke aandacht en waardering te geven. Of verras je collega’s met een Compliment aan Huis! Dan komen speciaal aan de voordeur een persoonlijk en oprecht compliment geven.

Een originele manier om waardering te geven

Door de menselijkheid te verhogen op de werkvloer, creëren we een gezonder werkklimaat, een sterkere verbondenheid tussen de collega’s onderling, vervulling van de primaire basisbehoeften als erkenning en waardering en daarmee een verhoogd gevoel van geluk en welzijn.

Meer weten?

Er zijn nog meer opties voor (online) complimenteren

Wij verzorgen een (online) workshop waarin je de kracht van waardering leert. Je kunt kiezen voor een inspiratiesessie en een langere workshop. Graag geven wij jou inzichten hoe je met je team op een goede manier complimenten maakt, geeft en ontvangt. Wat de waarde is van een compliment en waar een krachtig compliment uit bestaat. Je gaat concreet aan de slag en krijgt tips hoe je dit implementeert in je (online) werkomgeving. Na duizenden mensen live en online te hebben mogen complimenteren weten wij als specialist in waardering wat de toegevoegde waarde van complimenten op de werkvloer is: onmisbaar voor een volledig erkend en hoog presterend gezien team.

  • Een bedrijfsbreed of team compliment is een opsteker in deze tijden en voor alle collega’s wordt er online een gezamenlijk compliment voorgedragen die het team weerspiegeld en een positieve bijdrage levert aan de online samenkomst. Zo wordt je wekelijkse teamvergadering een opsteker voor iedereen.

Een complimentenmarathon! In de meeting vieren we met elkaar jullie successen en praten over hoe je een goed compliment aan elkaar kan maken, over de voordelen van een compliment (verlaging van werkstress) en wat het bijdraagt voor de werksfeer (verhoging van het werkplezier). De Meisjes van het Compliment schrijven voor alle deelnemers online in een zoom sessie een persoonlijk compliment. Alle collega’s komen in een break-out room (van zoom of teams) en wij schrijven ter plekke een persoonlijk compliment en dragen deze aan je collega voor. Succes gegarandeerd, want na het online ontmoeten van de Meisjes van het Compliment, voelt iedereen zich gezien, erkend en gewaardeerd, wat iedereen graag wilt als mens. Daarnaast zullen we de kaarten op de post doen, zodat er een blijvende herinnering aan de bijeenkomst is.