Schrijf de leukste kerstkaart van 2019!

Ben jij op zoek naar leuke kerstkaart ideeën en wil je het dit jaar anders doen?  Geen standaard verhaal op een standaard kaart, maar juist iets origineels en persoonlijks? Schrijf de leukste kerstkaart van 2019 met onze speciale feestelijke complimentenkaarten!

Ja! Ik bestel graag kerstkaarten

De prijzen zijn excl verzendkosten

Natuurlijk vinden we jouw gegevens heel belangrijk, die bewaren we dan ook met liefde en aandacht. Je kunt hier meer over lezen in onze privacyverklaring onderaan de pagina.

Hoe schrijf je een mooie kerstkaart?

Welke tekst schrijf je op een kerstkaart? Eentje die verder gaat dan: Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar? We zetten een aantal tips voor je op een rij.

  • Maak het uniek en persoonlijk. Denk eens terug aan 2019, welke leuke of bijzondere momenten heb je beleefd met de persoon aan wie je de kaart schrijft? Leuke herinneringen werken altijd goed!
  • Maak het oprecht. Schrijf alleen de dingen op, die voor jou echt waar zijn.
  • Neem er even de tijd voor. Schrijf niet in één avond alle 24 kaarten, maar verspreidt het over de week. Zo krijgt iedereen de échte aandacht die hij verdient. En heb jij veel minder stress. Het moet tenslotte wel leuk blijven!
  • Schrijf je de kerstkaart zakelijk? Voor klanten of collega’s? Denk dan eens aan de prettige samenwerking, of bijzondere verdienste.
  • Schrijf ook eens aan jezelf een kerstkaart! Waar ben je trots op, wat heb je bereikt of welke nieuwe inzichten heb je in dit jaar gekregen?

Onze kerstwens

De Meisjes van het Compliment hebben de grote wens om deze kerst zoveel
mogelijk mensen te verrassen en verblijden met een oprecht compliment. Help jij ons mee? Schrijf de leukste kerstkaart aan jouw geliefde, vriend(in), familielid of collega en geef hiermee een kerst vól positieve aandacht!

Boek de complimentenmeisjes op jouw kerstborrel!

De Meisjes van het Compliment tijdens kerstborrel of een nieuwjaarsbijeenkomst

Organiseer jij een kerstborrel of nieuwjaarsfeest en zoek je nog naar een leuke stralende aanvulling?

De Meisjes komen graag langs op jouw kerstevenement om  iedereen in het zonnetje te zetten en het jaar positief af te sluiten met een onvergetelijk compliment.  Kijk voor meer info op onze Kerst pagina of mail naar info@meisjesvanhetcompliment.nl