Complimentenpost❤️

Wil jij ook meer waardering en aandacht op de werkvloer nu elkaar live ontmoeten nog niet altijd kan? Wat dacht je van een persoonlijk, handgeschreven compliment voor jouw medewerkers? Wij doen het dolgraag voor jou!

HOE WERKT HET?

Vertel ons, wat deze persoon of organisatie voor jou uniek maakt en waarom hij/zij een compliment verdient, door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij schrijven uit jouw naam of organisatie het compliment op een mooie complimentenkaart en doen deze voor je op de post.

Wil je nóg meer impact maken? Dan kunnen we ook een compliment in een videoboodschap opnemen. Leuk als je bijvoorbeeld het hele team van jouw organisatie wilt complimenteren, terwijl ze thuis aan het werk zijn.

LET OP! Je maakt iemand hier ENORM blij mee!

Graag zo specifiek mogelijk. Hoe specifieker, hoe beter! Je mag ook een aantal steekwoorden geven, dan maken wij er een mooi verhaal van. VERGEET HET ADRES NIET VAN DE PERSOON AAN WIE WE HET OPSTUREN

We doen dit met LIEFDE. We vragen een kleine bijdrage voor de kaart, de postzegel en voor het werk wat we hieraan hebben. Per e-mail zullen we afstemmen wat passend is.