Wat de Meisjes doen

De Meisjes van het Compliment weten als geen ander hoe ze jou kunnen VERRASSEN, VERBLIJDEN en VERBINDEN!  Of dit nu gaat om een bedrijfs- of netwerkevenement of om een bruiloftsfeest; overal creëren zij een positieve sfeer en een onvergetelijke beleving!

Met charme, authenticiteit en positiviteit schenken de complimentenmeisjes persoonlijke aandacht aan jouw klanten, bezoekers of collega’s en zorgen ze voor een fantastische stemming. Na een ontmoeting met ons voelen je gasten zich uniek, aantrekkelijk en bijzonder gewaardeerd. Een gevoel dat nog lang blijft nazingen en een positieve bijdrage levert aan je evenement.

Ik weet al genoeg, ik neem graag contact met jullie op!

VOOR IEDER EVENEMENT EEN ANDERE SFEER
Ieder evenement vraagt om een andere input. De Meisjes van het Compliment voelen feilloos aan hoe ze hun stijl en inhoud kunnen aanpassen aan hun omgeving. Wil je een opvallende en theatrale aanvulling of ga je liever voor een bescheiden onderonsje? Zij zorgen voor de juiste match. Zowel in uitstraling (verschillende kostuums) als in communicatie.

Man van het Compliment
20171012_184248-kleinOp speciaal verzoek van eerdere opdrachtgevers hebben wij ook een heuse Man van het Compliment weten te strikken. Samen met een van de Meisjes, zorgt onze charmante Man voor de perfecte match op je evenement.

MEER WETEN?  
Bel of mail voor meer informatie naar:
Suzanne Penning
06 212 770 32
info@flirtcompany.nl
www.flirtcompany.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s